Списък на продуктите по производители PRADA

PRADA

Компанията стартира през 1913 г. от Марио Прада и неговият брат Martino като магазин leathergoods - Fratelli Prada ( английски: Prada Brothers ) - в Милано , Italy.Initially , магазинът продава кожени стоки и внесените английски параход куфари и чанти.

Mario Prada не вярваше , че жените трябва да имат роля в бизнеса, и така той предотвратява женските членове на семейството да влизат в неговата компания . По ирония на съдбата , сина на Марио таят никакъв интерес в бизнеса , така че това е дъщеря му Луиза Prada , който пое кормилото на Prada като негов наследник , и той се кандидатира за почти двадесет години. Собствената си дъщеря , Miuccia Prada , се присъединява към компанията през 1970 година , в крайна сметка поема за майка си през 1978 година.

Miuccia започва да прави водоустойчиви раници от Pocone . Тя се срещна Patrizio Bertelli през 1977 г., един италианец, който е започнал собствен бизнес leathergoods на възраст от 17 и той се присъедини към компанията скоро след това. Той посъветва Miuccia - и тя последва съвета - на по-добри решения за компанията Prada . Това беше съветът му да прекрати вносител английските стоки и да се променя съществуващото багажа

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
  • Prada съвсем скоро пусна на пазара ново, сладко ухание за дами, парфюма Candy. Парфюмната композиция включва нотки на бял мускус, тамян и карамел. Лицето на новия аромат е известната френска актриса и модел Леа Сейду . Новият аромат е насочен към дамите, които искат да направят своя живот по-сладък и "вкусен".

  • Марка:  Prada Година: 2010 г. Ароматни нюанси: ветивер, черен пипер, джинджифил, естрагон, грейпфрут, мускус, зеленина Тип: пикантен, дървесен Концентрация: EDT Опаковка: 100 мл

Показване на 1 - 2 от 2 артикула