Цени за доставка

 - цена на доставката 6.00.  /за цялата страна/ - за поръчка на стойност до 150,00лв. при доставка извършвана на посочен от вас адрес, на който да ви посети куриер.

 - цена на доставката лв. 5.55/за цялата страна/ - за поръчка на стойност до 150,00лв. при доставка извършена до посочен от Вас офис на Еконт Експрес.За доставки до офис моля напише името на желания от Вас офис !

 - за поръчка на стойност над  150,00лв -  Безплатна доставка /за цялата страна/

2,40лв. допълнителна такса за фиксиран час или доставка по желание на клиента в събота.
  

ПОРЪЧКИ БЕЗ ПОСОЧЕН ТОЧЕН АДРЕС ЗА ДОСТАВКА СЕ ИГНОРИРАТ ! 

 

   

Начин на доставка


Стоките поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

- ДО АДРЕС- заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. При неуспешна доставка се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС- при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

Срокове за доставка

 
От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 4 работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

 

 

  
 
 
С прочитането на тези условия и в последствие използването на електрония магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе моля не използвайте магазина.